Sport & Spel, Tafeltennis net

Stil zitten tijdens corona? Echt niet!

Stil zitten tijdens corona? Echt niet!

Mensen nemen tegenwoordig enorm toe in gewicht, omdat ze minder bewegen, en vaker eten. De geestelijke gezondheid wordt er ook niet beter op. De huidige COVID-19 maatregelen maken buitenshuis sporten haast onmogelijk. Lopen of joggen kan natuurlijk wel, maar het weer laat dat niet altijd toe. Gelukkig is het mogelijk om binnenshuis aan sport te doen, met hetzelfde resultaat als buitenshuis sporten.

Tover jouw woonkamer om naar een echt tafeltennis veld met het uitschuifbare tafeltennisnet van ColourFam!

Hoezo?

Je kunt het tafeltennisnet aan haast elke tafel vastmaken je hoeft dus geen tafel te kopen

Je kunt hem makkelijk overal meenemen.

Het belangrijkste voordeel is dat je na 30 minuten tafeltennissen (ping-pong) 189 kcal verbrand.

Tafeltennis is zeker een van de leukste manieren, om samen met je partner of huisgenoot, letterlijk alle spieren en zintuigen te activeren, in een kleine ruimte. Hierdoor versterk je jouw immuunsysteem, waardoor je minder vatbaar bent voor virussen. Het feit dat je bij elke wedstrijd 189 kcal  kunt verbranden maakt tafeltennis een grote aanrader voor iedereen.

Koop nu je tafeltennisnet voor maar €19,99

Als je niet beschikt over de nodige equipment en niet in staat bent om de tafel aan te schaffen, is  de uitschuifbare tafeltennisnet van ColourFam echt iets voor jou. Met een minimale investering van batjes, ballen en dit pocket tafeltennisnet, kun je al spelen. Game, ready, set match!

Het uitschuifbaar netje met clipjes kun je makkelijk aan haast elke tafel die je al thuis hebt   vastmaken. Blijf ook thuis actief en tover jouw woonkamer om naar een tafeltennis arena.