Pop it fidget, Sport & Spel

Pop it fidget

Pop it fidget

Als je het fijn vind om noppenfolie te “poppen”, dan zul je goed aan je trekken komen met de Pop it fidget. Dit spel is gemaakt van siliconen, en is geschikt voor alle kinderen, in het bijzonder, kinderen met autisme.  Verder kan iedereen genieten van dit zeer ontspannende spel.

Je kunt dit spel alleen spelen, of met een medespeler. Als je alleen speelt kun je gewoon alle bubbels van de ene kant poppen en hem daarna omkeren, en hetzelfde aan de andere kant doen enzovoorts. Als je een medespeler hebt, moet je hem dwingen als laatst de bubbel te poppen. Is het je gelukt hem of haar drie keer achter elkaar te dwingen de laatste pop te doen, dan ben jij de winnaar.

 Er is een derde geavanceerde manier om dit spel met een tweede persoon te spelen. Hoe het ook zij, de Pop it fidget kan zowel kinderen als volwassenen uren bezighouden.

Koop nu je Pop it fidget voor slechts € 19,99

Vanwege het silicone materiaal waarvan de fidget is gemaakt is hij makkelijk schoon te krijgen. Je kunt hem overal naartoe meenemen, in de auto, in het vliegtuig. Als je naar de dokter moet is deze fidget een fijne afleiding in de wachtkamer. De pop it fidget is gewoon een goede manier om de tijd te doden, of de vingers bezig te houden.

De pop it fidget is een zintuiglijk spel, dat geschikt is voor kinderen vanaf drie jaar, omdat het spel hun cognitieve groei stimuleert.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *