Gratis verzending voor orders boven €30 in Nederland & België

Gratis verzending voor orders boven €30
in Nederland & België

Meest gestelde vragen

Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw volgens het Nederlandse tarief (9 of 21%). Voor onze groothandelprijzen (alleen te zien via zakelijke login) geldt dat de prijzen exclusief BTW zijn.

Dat is vervelend. Neem in dat geval even contact op met de klantenservice, wij helpen je graag verder!

Bij ColourFam kan een account aangemaakt worden, dit is een persoonsgebonden account. Uiteraard is dit account ook zakelijk te gebruiken en kan je hiermee profiteren van vele voordelen! Het plaatsen van een nieuwe bestelling gaat gemakkelijker dan ooit, je kunt de status van je bestelling exact volgen en je hebt direct toegang tot je gegevens.

Maak direct een account aan!

Heb je vragen over een product of wil je een groter aantal producten afnemen? Neem dan contact op via ons contactformulier en wij komen er zo snel mogelijk bij je op terug. 

Wanneer je iets bij ons bestelt, mag je ervan uitgaan dat het een kwalitatief hoogwaardig product is. Op ieder product geldt de wettelijke garantie die inhoudt dat een product datgene moet doen of is wat jij als klant er in alle redelijkheid van mag verwachten. Daarnaast hanteren wij ons garantieplan, waarmee je recht hebt op een garantieperiode van minimaal 3 maanden.

Als je wilt weten welke informatie we van jou hebben en wat we hiermee doen, dan kan je het beste onze Privacy policy lezen.

Mocht je daarna nog vragen hebben over jouw privacy, neem dan vooral contact op met onze Klantenservice.

Winkelwagen
× Hulp nodig?

INLOGGEN

Nog geen account?