Pop it fidget, Sport & Spel

De pop it fidget

De pop it fidget

We leven in een bijzonder stressvolle tijd, en het is dikwijls noodzakelijk om even te ontspannen. Er zijn verschillende manieren om tot rust te komen. Je kunt lange wandelingen maken, gaan sporten, maar je kunt ook gebruik maken van een klein siliconen kussentje, dat voorzien is van nopjes, die je kunt poppen. De pop it fidget is een simpel spel dat ontspant en dat je  je overal  kunt meenemen.

Deze simpele manier om te ontspannen werkt ook heel goed bij kinderen met autisme. Dit spel kun je ook gebruiken om met een tweede persoon een wedstrijd te houden waarbij je moet proberen je medespeler te dwingen de laatste pop te laten doen.

Als het je lukt om dit drie keer achter elkaar te doen dan ben jij de winnaar. Je begrijpt dat dit spel best wel spannend kan worden, maar zal alleen lachende spelers krijgen, door de rare pop geluiden,en de strategieën die je moet bedenken om je medespeler letterlijk in een hoek te drukken.

Koop nu je Pop it fidget voor slechts € 19,99

Er is nog een derde manier om de pop it fidget te gebruiken met een medespeler, die geavanceerder is. Maar hoe je de pop it fidget ook gebruikt, je bent urenlang zoet met spelen en poppen.

De pop it fidget is een simpel ontspannings spel voor jong en oud. Het spel is makkelijk schoon te maken zodat het ook altijd hygiënisch gebruikt kan worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *